بنبونیر چگونه درست می شود؟

۵۳ بازديد


قنادی های قبلی شیرینی را در کیسه های پلاستیکی قرار می دادند و سپس گوشی تلفن همراه را روی آن می کشیدند و به مشتری می دادند، در این نوع بسته بندی ممکن است هر اتفاقی برای شیرینی بیفتد.

اما امروزه از جعبه های مقوایی برای شیرینی پزی استفاده می شود که علاوه بر حمل و نقل آسان، از شیرینی جات نیز محافظت می کند.اما در تولید جعبه های مقوایی شیرینی پزی نکات مهمی وجود دارد که در ادامه به توضیح آنها می پردازیم.

وزن مقوا

روکش مقوایی

ابعاد جعبه

استانداردهای بهداشتی

کیفیت چاپ

استفاده از جعبه های آب نبات بدون علائم سلامتی سیب سلامت افراد را با خطر جدی مواجه می کند

وزن مقوا:

نکاتی که ذکر شد نکاتی است که در ساخت جعبه نبات باید به آنها توجه کرد. ابتدا مقوای پایین جعبه باید به اندازه کافی محکم باشد تا وزن آب نبات را تحمل کند. برای این منظور جعبه نبات ساخت شرکت ملک مقوا دارای وزن 750 گرم و درب آن 300 گرم وزن می باشد.

توجه داشته باشید که درب جعبه آبنبات را می توان از مواد مختلفی مانند توس ایرانی، توت هندی، تخته داخلی و ... ساخت که بنا به نظر مشتری قابل تغییر است.

روکش مقوایی:

پس از کارتن سازی برای حفظ عمر مفید محصول از درب های بهداشتی استفاده می شود که انواع درب ها عبارتند از:

متالیزاسیون نرم، فرآیند متالیزاسیون، OPP و Super

به این نکته توجه کنید که پوشش داخلی جعبه آب نبات با روکش بیرونی جعبه متفاوت است، معمولاً از روکش های پوسته ای پلی روزنامه-پلی-فوق العاده ساده متالایز و متالیزه استفاده می شود.

اندازه ها:

جعبه های آب نبات در اندازه های مختلفی ساخته می شوند که عبارتند از:

جعبه نیم کیلویی: ابعاد جعبه 20*15 ارتفاع 7.2 سانتی متر

جعبه سه ربع کیلویی: جعبه سایز 23*18 با ارتفاع 7.2 سانتی متر

جعبه 1 کیلو: اندازه جعبه: عرض 23 x 23 x 7.5 سانتی متر و طول 22 x 27 x 7.2 سانتی متر.

جعبه یک و نیم کیلویی: ابعاد 23*33.2 ارتفاع 7.7 سانتی متر

جعبه دو پوندی: 26.5 x 36.5 سانتی متر و ارتفاع 7.7 سانتی متر

استانداردهای بهداشتی:

فروش انواع جعبه شیرینی تولید شده باید دارای استانداردهای بهداشتی وزارت بهداشت باشد، زیرا شیرینی و کیک های قرار داده شده در جعبه با سلامت مصرف کنندگان ارتباط مستقیم دارد.

Malek Makwa یکی از تولیدکنندگان جعبه آب نبات است که دارای الگوی سیب سالم و آرم روی تمام محصولات است.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.