ترکیب سبزیجات خورشتی چگونه باید باشد؟

۶۸ بازديد


قورمه سبزی یک خورش محبوب و اصیل ایرانی است که بدون آن سفره هایمان خالی و بی روح است. سبزی سیاه یکی از پرمصرف ترین سبزیجات است. اما راز طعم بی نظیر این خورش چیست؟ یکی از مهم ترین عوامل بی شک ترکیب سبزیجات معطر و خوشمزه به کار رفته در آن است.

شرکت مجگستر (سبز معین زاینده رود) یکی از بهترین تولیدکنندگان و توزیع کنندگان سبزیجات فله ای در ایران می باشد. به گفته خودش به تمام مناطق ایران اعزام شده و با سازمان های مختلف همکاری داشته است.

از آنجایی که می دانیم دغدغه بسیاری از آشپزهای جمعیت های حساس کشور بدست آوردن بهترین عطر و طعم قورمه است، در این مقاله به بررسی ترکیبات خورش سبزی (قورمه سبزی) می پردازیم و با توصیه هایی برای انتخاب آن آشنا می شویم. و ذخیره سازی

ترکیبی از سبزیجات بخارپز

تره فرنگی: پایه سبزی اصلی کورمه سبزی تره است که طعم بی نظیری به خورش می دهد.

جعفری: طعم و رنگ لذیذ جعفری یکی دیگر از عناصر کلیدی این ترکیب است.

گشنیز: طعمی ملایم و مطبوع که به تعادل طعم خورش کمک می کند.

شنبلیله: طعمی تند که اگر در حد اعتدال استفاده شود، رازیانه را خوشمزه تر می کند.

اسفناج: طعم ملایم و رنگ زیبا که به غلظت خورش نیز کمک می کند.

بهتر است نکات طرز تهیه لذیذ سبزیجات را بدانید

برای طعم و رنگ بهتر به سلیقه شما. باید نسبت سبزی های خاصی را در خورش خود رعایت کنید. اطلاعات زیر ممکن است به شما کمک کند.

شرکت مگستر سپاهان بر اساس تجربه چندین ساله و اشتباهات فراوان، نکات بسیار کوچکی را در مخلوط کردن سبزیجات آماده دیده است که استفاده از این تجربه را به شما توصیه می کنیم.

در مجموعه ای از سبزیجات سبز، اسفناج بهتر از چغندر است. این واضح است. اسفناج یک ماده مخصوص خورش سبزیجات است و چغندر نمی تواند جایگزین اسفناج شود.

گشنیز معمولا در سبزیجات پخته اختیاری است. بسته به نوع گشنیز می تواند تند و گاهی شیرین باشد. اما آن را روی سبزیجات پخته یا گشنیز استفاده نکنید، یا از آن بسیار بسیار کم استفاده کنید.

خوزستانی ها و شیرازی ها در کرمه سبزی بیشتر از گشنیز استفاده می کنند. طبیعت آنهاست و مشاهده شده است که سبزی با مواد خوزستانی گاهی بسیار خوش طعم می شود.

استفاده از گشنیز زیاد در سوپ سبزیجات، آن را شبیه سبزی نارگیل می کند. گشنیز را می توان به طور آزاد با سبزیجات نارگیل استفاده کرد، اما استفاده از گشنیز زیاد در سبزیجات بخارپز ضروری نیست.

برخی افراد از شوید در سوپ سبزیجات استفاده می کنند، اما شوید به سوپ طعم سبزیجات می دهد و در غذاهای سبزیجات جایی ندارد.

استفاده زیاد از جعفری سبزی را تلخ می کند. البته این بستگی به نوع جعفری دارد.

بیشتر مردم و رستوران ها استفاده زیاد از تره فرنگی را در سوپ سبزیجات ترجیح می دهند (حداقل 60 درصد تره).

استفاده زیاد از اسفناج در سوپ سبزیجات می تواند سوپ سبزی را آبدار یا آبکی کند.

شنبلیله نباید بیشتر از 5 درصد باشد اما می تواند کمتر باشد زیرا بسیار تلخ است.

برخی افراد نیز از کرفس استفاده می کنند اما به مقدار بسیار کم.

سیر را می توانید در خورش سبزیجات هم استفاده کنید که خوشمزه هم هستند. در صورت لزوم می توانید از محصول سیر ما استفاده کنید.

سبزی چغندر را می توان در فصول غیر اسفناج مانند تابستان استفاده کرد، اگرچه سبزی چغندر یک سبزی خاص است.

سبزیجات سرخ شده باید کوچک باشند. از سبزی آش بسیار کوچکتر است اما به کوچکی کوکو سبزی نیست. با این حرف خورش شما جمع می شود.

بهترین کار این است که فقط پیاز + جعفری + اسفناج + شنبلیله را در سرخ کرده بخورید، اما هر چه اضافه کنید، واقعاً خوب است.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.