اين آموزشگاه فقط در تهران (مترو قيطريه) شعبه دارد

۵۷ بازديد

اين آموزشگاه فقط در تهران (مترو قيطريه) شعبه دارد و كمي هزينه كلاس ها بالاست اما تجهيزات نسبتا مناسب مي باشد. هر رشته يك تخصص جداگانه است و به دوره ها و آموزش هاي خاص خود نياز دارد. با توجه به اهميت صنعت آشپزي آكادمي سرآشپزان آسيا به برگزاري دورههاي مقدماتي و پيشرفته در حوزه آموزش آشپزي پرداخته است و بعد از پايان دوره به شركت كنندگان مدرك بين المللي از كشور انگلستان و مدرك سازمان فني و حرفهاي كشور تقديم ميگردد. آكادمي هنر پارس براي تمامي هنرجويان يك كارت گارانتي 5 ساله صادر ميكند كه هنرجويان عزيز ميتوانند به مدت 5 سال از امكانات و تجهيزات موسسه، وركشاپ هاي موسسه، كلاس هاي رفع اشكال و… تحت نظارت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي و بنياد ملي مد و لباس به شماره ثبت 42056- پيشنهاد ميكنيم حتما وب سايت و پيج اينستاگرام آكادمي پارس دنبال كنيد و از آموزش هاي رايگانشون استفاده كنيد. تعداد اين موارد در برخي شهرها از اين آمار نيز فراتر است. 

اين آموزشگاه مجوزهاي لازم را دارد و 22 مدرك معتبر بين المللي نيز ارائه مي كند. برخلاف تصوري كه اغلب ساكنان كشور هاي غيرغربي از كشورهايي مثل كانادا دارند و آنها را فقط با آزمايشگاه ها، موسسات و كارخانه هاي بزرگ و نظاير اينها مي شناسند، بخش خدمات نقش عظيمي در ارتقا استانداردهاي زندگي در اين كشورها داشته و كماكان دارد و به همين دليل از وسعت و اهميت زيادي برخوردار است. با يادگيري اين بخش به توانايي هاي فردي جهت آماده سازي و نرم كردن انواع گوشت هاي مختلف جهت كباب ها و غذا هاي گريلي افزوده مي شود. سپس، يافته هاي پژوهش يا تحليل محتواي مصاحبه ها و سندهاي مربوطه گزارش مي شود و در بخش سوم، بحث و نتيجه گيري ارائه مي شود. بر روي اسم دوره كليك كنيد تا تمام مشخصات ، زمانبندي ثبت نام ، برگزاري و اجراي آزمون ، شرايط شركت در دوره نمايش و هزينه هاي مربوطه نمايش داده شوند. در ايران نيز در سالهاي اخير توجه زيادي به اين علم شده است و كلاسهاي زيادي جهت آموزش آشپزي تشكيل مي شود، اما كمتر ديده مي شود آموزشگاهي با رعايت اصول مديريتي و با دلسوزي، فنون و رموز آشپزي را به هنرجو آموزش دهد و آنها را فاش نمايد زيرا كه بسياري از اين مربيان ممكن است با گذراندن دوره هاي كوتاه مدت آموزش آشپزي توانسته باشند گواهينامه آموزشي را كسب نمايند، اما تجربه مفيدي در اين زمينه اختيار نداشته باشند و هم اينكه بيشتر آموزشگاه هاي آشپزي، آموزش هاي خود را بصورت تئوري انجام مي دهند و هنرجو هيچ كار عملي مفيدي در كلاس آشپزي انجام نمي دهد تا بتواند سوالات و چالش هاي ذهني خود را پشت سر بگذارد و به مهارت برسد و در اصطلاح از پس اين كار برآيد چه بسا كه بسياري از هنر جويان اين آموزشها را جهت اقامت به كشورهاي ديگر ميگذرانند و داشتن مهارت در آموزش آشپزي در كنار مدرك معتبر قابل ترجمه در ساير كشورها اولويت بسيار مهمي محسوب مي گردد.

نتايج تحقيقات در مورد عامل سوم يعني يادگيري و تدريس حاكي از اين است كه انتظارات استادان از فراگيران داراي نقشي اساسي در عملكرد تحصيلي آنان بهحساب ميآيد. معلمي جز با ايجاد برقراري ارتباط موثر، به سرانجام نميرسد و يك معلم براي اينكه بتواند ايجادكننده فرصتهاي يادگيري قلمداد شود، نيازمند دانش برقراري ارتباط است تا ناخواسته، با ايجاد يك الگوي ارتباطي ضعيف، از اثر عملكرد خود نكاهد و با ايجاد يك دانش متراكم برقراري ارتباط مؤثر، بستري براي ظهور و بروز ارتباطات مناسب را ايجاد كند. بعد از اين كه اين مرحله با موفقيت انجام شد مي تونين كد شناسه گواهينامه خودتون رو مشاهده كنين. همانا كه غذاي ما داروي ما و همانا كه داروي ما همان غذاي ماست. اين كلاس ها را ما با معيارهاي مختلفي به شما معرفي مي كنيم. دوره هاي فني حرفه اي تو رشته هاي مختلفي برگزار ميشه و بعد تموم شدن دوره هاي آموزشي، زمان برگزاري آزمون فني حرفه اي ۱۴۰۰ فرا ميرسه. اين آموزشگاه تمامي دوره هاي آموزشي خياطي مانند نازكدوزي، لباس عروس و مجلسي، لباس بچه گانه و لباس مردانه و… از ديگر آموزشگاه هاي خوب تهران كه آموزش خياطي را از ابتدا تا ورود به بازار كار به شما ياد مي دهد و مدرك فني حرفه اي ارائه مي كند. 

دليل اينكه آشپزي را يك علم مي ناميم، اين است كه با سلامت انسان رابطه اي مستقيم دارد يك سرآشپز يا يك آشپز مي توانند غذايي طبخ كند كه شخص با ميل نمودن آن غذا، نه تنها بتواند احساس سيري كند بلكه تاثير بسزايي در سلامت فيزيكي و رواني شخص نيز داشته باشد، كما اينكه بسياري از بزرگان و دانشمندان ما نيزهمچون ابوعلي سينا و افلاطون در بسياري از كتب خود در مورد اين موضوع مطالب بسياري ذكر نموده اند. اين وظايف مديران مدارس ما نشان مي دهد نقش ها و انتظارات از مديران مدرسه در ايران بسيار از ادبيات مديريت و رهبري آموزشي فاصله دارد. براي اين موسسه ها و سازمان ها مهارت آشپزي، تجربه موفق و مدرك مرتبط رسمي با آشپزي (نظير دوره هاي آموزشي معتبر بين المللي) بسيار مهم تر از تحصيلات دانشگاهي است ولي با تحصيلات و آموزش، فرد مي تواند با طيف بيشتري از غذاها آشنا شود و مهم تر از آن، فرهنگ حاكم بر محيط هاي حرفه اي تر را تجربه كند. براي دريافت مدرك فني حرفه اي، قبل از هر چيز مي بايست بهترين آموزشگاه فني حرفه اي را شناسايي كرده و دوره هاي آن ثبت نام نماييد.

منبع:

https://www.fan-app.ir

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.