انواع گیربکس صنعتی کدامند؟

۲۹۱ بازديد


گیربکس های صنعتی حلزونی یا عمودی

گیربکس هلیکال یک گیربکس صنعتی کم مصرف و کم حجم می باشد. این تجهیزات برای انواع کاربردهای صنعتی استفاده می شود، اما معمولاً کاربرد اصلی آن کارهای سنگین است. گیربکس های حلزونی در محیط های پلاستیکی، سیمانی، لاستیک و سایر محیط های خشن صنعتی بسیار محبوب هستند. در سنگ شکن های کم مصرف، کولرها و نوار نقاله ها استفاده می شود. طراحی این نوع گیربکس مارپیچی است که به آن پیچ نیز می گویند. نوه این گیربکس ساده است، اما دارای کشیدگی پروفیل مورب نسبت به کشیدگی شفت است. با حرکت کارت بر روی سطح دنده، نیرو به این جعبه دنده منتقل می شود.

گیربکس صنعتی مارپیچ از این نظر منحصر به فرد است که دارای زاویه ثابتی است که به چندین دندان اجازه می دهد در همان جهت که حرکت می کند مشبک شوند. گیربکس های مارپیچ اکسترودر زمانی استفاده می شوند که مقاومت پیچشی به حداکثر برسد و برای کاربردهای کم صدا استفاده می شود. گیربکس های اکستروژن در صنایع پلاستیک و ماشین هایی که نیاز به استحکام مکانیکی بالایی دارند استفاده می شود. آیا می دانید گیربکس اکسترود شده چیست؟

گیربکس صنعتی خورشیدی

در بین انواع گیربکس های صنعتی، گیربکس خورشیدی از نظر کارایی بیشترین تاثیر را دارد و امروزه در صنعت کاربرد فراوانی یافته است. در صنعت پمپ، گیربکس محرک اولیه پمپ است و پمپ های مونو یکی از پرکاربردترین گیربکس ها در این صنایع هستند. گیربکس هارشیدی برای استقامت، دقت و عملکرد خاص ایده آل است. این نوع گیربکس عمر تجهیزات شما را افزایش می دهد و عملکرد را بهبود می بخشد. گیربکس های سر اسبی یا توپر و توخالی هستند یا از نوع فلنجی، شفتی یا پایه ای استفاده می کنند.

گیربکس صنعتی قابل افزایش

افزودن گیربکس سرعت تجهیزات را با کاهش گشتاور افزایش می دهد. این نوع گیربکس در تجهیزاتی مانند سانتریفیوژ استفاده می شود. که باید سرعت بالایی داشته باشد
برای خرید گیربکس صنعتی با صنایع گیربکس پولادین پارت تماس بگیرید.

دنده کاهش گیربکس

گیربکس کاهش صنعتی سرعت موتور الکتریکی را با گیربکس (I) تغییر می دهد. ویژگی های گیربکس به شرح زیر است.

راندمان بالا

اندازه کوچک، اندازه مناسب

نصب و استفاده از آن آسان است

عملکرد ایمن و بدون مشکل

آنها در طراحی و ساخت خطوط انتقال و تجهیزات تبدیل مواد مفید هستند.

گیربکس برقی

در ساده ترین تعریف گیربکس صنعتی، الکتروگیربکس یک واحد مکانیکی است که از شفتی تشکیل شده است که در داخل یک محفظه قرار گرفته و چند چرخ دنده دایره ای بر روی آن قرار دارد. البته گیربکس برقی به لوازمی مانند دستیابی به کاربرد مناسب تری نیاز دارد و توان خود را راحتتر و بدون ضربه منتقل و انتقال می دهد. هدف اصلی استفاده از گیربکس الکتریکی در سیستم مکانیکی افزایش گشتاور در عین کاهش سرعت موتور دوار است که گاهی موتور الکتریکی و گاهی موتور احتراق داخلی یا نوع دیگری از موتور دوار است.

گیربکس پینیون کرانویل

یکی از انواع دیگر گیربکس های صنعتی مورد نیاز در دسته گیربکس برقی گیربکس کورنویل می باشد. قطعات تشکیل دهنده گیربکس کرانویل تعدادی چرخ دنده مارپیچ و دو چرخ دنده مخروطی هستند که توانایی انتقال نیرو در زاویه 90 درجه را فراهم می کنند. گیربکس کرانویل دارای نام هایی مانند گیربکس 90 درجه، گیربکس محور جانبی و گیربکس شفت توخالی است.

تاکنون با تعریف کلی گیربکس های صنعتی و انواع آن ها که شامل گیربکس های حلزونی، خورشیدی، افزایشی، کاهشی و برقی می شود آشنا شده اید.

برای مطالعه مقاله انگلیسی انواع گیربکس صنعتی به این لینک مراجعه کنید: انتقال

گیربکس کرمی

پرکاربردترین گیربکس از نوع حلزونی آن است اجزای آن یک سنبه فولادی قوی و یک چرخ دنده مارپیچ است به آن گیربکس مکعبی نیز می گویند حرکت دینامیکی این گیربکس از دو قسمت ماندرون و دنده تشکیل شده است. ساختار و زاویه خروجی این گیربکس به گونه ای است که عملیات لیفت و بالابری روان و استفاده آسان است. ویژگی دیگر این است که نسبت تبدیل بالاتر از 30 را بر نمی گرداند این گیربکس قابلیت نصب در 8 حالت مختلف را دارد که باعث سهولت کار می شود

کاهنده اسما

گیربکس تعلیق شبیه به گیربکس حلزونی است با این تفاوت که در گیربکس تعلیق محور خروجی موازی با شفت ورودی است. با توجه به روند طراحی این گیربکس، عملکرد آن برای میکسرها بسیار مناسب است.

نام دیگر این گیربکس گیربکس جرثقیل سقفی است استفاده از این گیربکس آسان است زیرا فضای کمتری را اشغال می کند انواع مختلفی از گیربکس های تعلیق بسته به محل نصب و نوع کاربرد موجود است

گیربکس سرعت متغیر

گیربکس دور متغیر به طور گسترده ای برای کاهش سرعت خروجی موتورهای الکتریکی استفاده می شود. نام دیگر این گیربکس ها واریاتور است.

این نوع گیربکس ها به صورت مکانیکی سرعت موتور الکتریکی را 0.9 تا 0.1 کاهش می دهند. مکانیزم کاهش فاصله به صورت دستی بوده و با باز و بسته شدن پیچ نصب شده در بالای این گیربکس ها به دست می آید.

متغیر را می توان با 220 ولت 100 دور در دقیقه وصل کرد مواد محفظه آن فولاد است.

سیکلگیربکس

جعبه سیلکو هیچ لگ ندارد و شبیه جعبه خورشیدی است. هیچ پینیون در این گیربکس وجود ندارد. نیروی گشتاور نیز از طریق اعمال بارهای برشی در دو سطح منتقل می شود.

موتور دنده سیکلو با نیروی غلتشی کار می کند و این عمل باعث از بین رفتن نیروی برش در قطعه می شود. گیربکس های سیکلی به دلیل توزیع بار یکنواخت و تحمل بار ضربه ای بالای قطعات انتقال نیرو در مقایسه با سایر گیربکس ها بهتر هستند.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.